Webbplats till ditt företag, förening eller hobbyverksamhet

Jag bygger webbplatser i verktyget WordPress som ni enkelt kan uppdatera, prisvärt och efter era önskemål. Om ni vill ha ytterligare hjälp att visa upp er verksamhet kan jag också hjälpa till med fotografering till webbplatsen. I mina ögon är bra bilder en stor del av en lyckad webbplats och därför kombinerar jag gärna båda dessa områden för att få bäst resultat i slutändan.

 

Kontakta mig för mer information

 

 

Portfolio

Nedan kan du se några exempel på webbplatser som jag byggt.

Ecohair

Ecohair är en ekologisk frisörsalong på Kungsholmen i Stockholm. Jag har arbetat med Ecohair sedan salongen öppnade 2009 vilket känns extra kul för en stor miljövän som mig. Den nuvarande webbplatsen lanserades i november 2016. Jag har även fotograferat och tagit bilder i salongen och porträttbilder på personalen.

Ecohairs webbplats är byggd i WordPress och använder temat Pinnacle Premium. Den är responsiv och fungerar bra att använda både via dator, surfplatta och mobil.

 

Besök Ecohairs webbplats

 

 

Fors Gård

Fors Gård är en hästgård söder om Stockholm med ridskoleverksamhet och avel på islandshästar och lusitano. Redan 2003 byggde jag en ny webbplats åt Fors Gård. Den senaste i raden lanserades augusti 2015.

Fors Gårds webbplats är byggd i WordPress och använder temat Nirvana. Den är responsiv och fungerar bra att använda både via dator, surfplatta och mobil.

 

Besök Fors Gårds webbplats

 

 

Brf BoKlok Blåklockan

BoKlok Blåklockan är en bostadsrättsförening i Västerhaninge, söder om Stockholm. Förutom att bygga föreningens webbplats har jag även fotograferat området.

BoKlok Blåklockans webbplats är byggd i WordPress och använder temat Responsive.

 

Besök Brf BoKlok Blåklockans webbplats