Erica Osterman

Jag är 39 år gammal och delar vardagen med min sambo Rickard och våra katter. Vi bor växelvis på vårt landställe utanför Eskilstuna och i vår lägenhet i Stockholm.

Mitt intresse för fotografering började redan i slutet på nittiotalet som en hobby. År 2011 startade jag mitt eget företag inom foto och webbdesign. Genom åren har jag både fotograferat samt designat, utvecklat och drivit webbplatser åt flera olika föreningar och mindre företag.

Idag jobbar jag huvudsakligen med IT-utveckling som produktägare och driver mitt företag inom fotografering vid sidan om.

Det bästa med fotografering är att det går att kombinera med vilket intresse som helst! En stor del av min fritid spenderar jag därför med kameran i handen och utvecklas ständigt som fotograf. Jag älskar naturen och den varma tiden på året blir det mycket pyssel i vår stora trädgård, där det finns oändligt med fotoutmaningar.

Numera är jag hästlös, men kamperade ihop med min med min medryttarhäst Tindra i nästan tio år då jag fick ha henne nästan som min egen. Tindra finns nu inte mer, men hon var ett fantastiskt islandshäststo som ägdes av min underbara vän Malin Schön som har MalinS islandshästar.

Jag och min medryttarhäst Tindra efter en oväntad vinst i öltölten på Fors Gård 2017