Fotograf på tävlingar för islandshäst

Jag fotograferar på islandshästtävlingar och säljer då bilder på de tävlande ekipagen. Klubbar kan också boka mig som officiell tävlingsfotograf. Vill ni att jag kommer och fotograferar på er tävling, kontakta mig för bokning.

Kontakta mig


Beställ bilder

Beställ dina bilder genom att kontakta mig. Skriv vilken tävling det gäller, vilka bilder du vill ha och i vilken storlek. Jag erbjuder även paketpriser, berätta hur många bilder du är intresserad av så återkommer jag med prisuppgift.

Små digitala bilder lämpar sig bra att använda på din webbplats, blogg eller i sociala media. Vill du framkalla eller förstora dina bilder så är det högupplösta bilder du ska beställa. Du kan också beställa framkallade bilder, förstoringar eller canvastavlor via mig.

Jag skickar en faktura tillsammans med bilderna som du kan välja att betala antingen via Swish eller via överföring till bankkonto.

Kontakta mig för beställning

Prislista tävlingsfoto

Jag erbjuder även paketpriser, berätta hur många bilder du är intresserad av så återkommer jag med prisuppgift.

Storlek Pris
Liten digital bild för webb och sociala media, 800×600 px 50 kr/styck
Stor digital bild för framkallning och förstoring, högupplöst 150 kr/styck
Liten framkallad bild, 10×15 cm 100 kr/styck
A4 förstoring framkallad bild, 20×30 cm 300 kr/styck

Hur väljer jag bilder?

Jag delar mina tävlingsbilder antingen på min Facebooksida eller via tjänsten Pixieset. Meddela mig namnet (numret) på de bilder du är intresserad av att köpa. I tjänsten Pixieset står bildnamnet under bilden om du tittar via en dator. Tittar du via mobil så tryck på de tre punkterna i skärmens nedre högra hörn så kommer bildnamnet upp.