Jag är 37 år gammal och bor i Årsta Havsbad söder om Stockholm. Mitt intresse för fotografering och webbdesign började redan i slutet på nittiotalet som en hobby, som sedan övergick till ideellt arbete inom olika föreningar. År 2011 startade jag dock mitt eget företag, vid sidan om mitt arbete inom marknadsföring.

Genom åren har jag både fotograferat samt designat, utvecklat och drivit webbplatser åt flera olika föreningar och mindre företag. Några av de webbplatser jag byggt kan du se i min portfolio.

En stor del av min fritid spenderar jag ute i naturen tillsammans med min medryttarhäst Tindra, ett islandshäststo som ägs av min vän Malin Schön som har MalinS islandshästar. Tindra och jag har kamperat ihop sedan 2011 och varit med om mycket tillsammans. Malin är en underbar hästägare och i hjärtat är Tindra nästan som min egen.

Jag och min medryttarhäst Tindra efter en oväntad vinst i öltölten på Fors Gård 2017

 

Min katt S*Cheesericas Lova

 

Hemmet delar jag med min katt Lova, en ragdoll som kommer från min egen uppfödning, S*Cheesericas. Numera föder jag inte längre upp, men jag njuter i fulla drag av min gosiga spinnande pälsboll.

Jag är en stor miljövän och att visa hänsyn till naturen är viktigt för mig. För mig innebär det att bland annat äta så mycket ekologiskt och vegetariskt som möjligt, att semestra miljövänligt genom att undvika flyg och att försöka minska min konsumtion av onödiga prylar.

Eftersom bilen är nödvändig för att ta mig ut till stallet, har jag valt att ha en elbil. Jag är även stolt medlem och månadsgivare i Naturskyddsföreningen, något jag varmt rekommenderar.